@ Wrangel, tind sa fiu de acord cu tine, desi treaba cu documentatu' la mine cel putin a inceput pe hartie si s-a terminat in spatele volanului. dupa o analiza detaliata (ma rog, cat de detaliata putea fi analiza unui necunoscator in 4x4, suv, etc. la momentul ala) am tras linie si am cumparat cu buzunaru' si ... umpic si cu inima!
cum sa faci altfel? tre sa incepi de undeva ca sa poti sa ajungi sa tragi linie pe banii tai.
extinderea de garantie la 5 ani nu va mai depinde de reprezentanta RO, deoarece cel putin de acum incolo nu va mai fi acordata direct de catre SMT, ci de catre o firma de asigurari din Austria, firma care are un barem destul de bine pus la punct in ceea ce priveste subansamblele aflate in garantie. SMT le va trimite lor rapoarte detaliate pentru a putea acorda, la randul lor, garantie clientului.
de notat este faptul ca unele dintre ele (subansamblele si alte alea), nu mai fac obiectul garantiei din ultimii 2 ani. este vorba despre o parte din bucsaraie, unele parti de la sistemul electric, etc.
so I've heard!
tipul de la SMT cu care am vorbit zilele astea la revizie, neaga zvonul ca Subaru le-ar lua licenta in 2014. masini se vand in continuare si chiar ma intreb de ce ar face-o pana la urma. biznisu pare ok, cel putin momentan.
edit: a, si Wrangel, io unu' sa stii ca am scris despre masina mea cat de subiectiv am putut in posturile mele. nu am inflorit si nu am mintit cu nimic despre revizii, probleme etc. atat cat a fost, a fost adevarul. asta 4 the records.