Booon !
Trecut-au vremea si s-au adunat km ...
Si odata cu ei si problemele !
Prima - si cea mai NASOALA !
La intoarcerea din concediu, cu 15 km inainte de casa (ingerasul a tinut ritmul cu mine ...) - zdrang-bang !
niste troncanituri de-am crezut ca se rupe masina. Am oprit de urgenta si am realizat ca aveam partial dreptate: nu s-a rupt masina, dar totusi s-a rupt ceva: doua dintre prezoanele de la roata stanga spate !!!
Sa mai zic ca asta s-a intamplat in 28 iulie
?
Am avut (paritial) noroc sa gasesc 5 prezoane pe stoc la SMT.
Prtial, doarece prezoane am gasit, da' piulite pentru jantele de aliaj originale (alea incaltate cu Bridgestonele de vara) - ICO !
Au venit abia saptamana trecuta ! Adica dupa 6 saptamani !
Timp in care am circulat la 35 grade si pe ploi torentiale cu sosonii de iarna.
Anyway, am comandat prezoane noi pentru toate rotile (pe care le si schimb) si cateva piulite de rezerva. Just in case !
Prezoenale pentru rotile spate le-am aschimbat deja - alea de pe fata mai asteapta putin din simplul motiv ca acolo e mai dificila manevra de schimbbare.
Si s-a ajuns la concluzia ca si discurile de frana sunt kaput !
Asa ca, vom face ca-n poveste: Doua dintr-o lovitura !
Acum am si eu o intrebare la dumneavoastra:
- dat fiind faptul ca nu vreau sa dau o caciula de bani pe discuri "originale" la SMT, ce-mi recomandati ?
Eu as fi vrut Brembo .
Prietenul din service pe care l-am rugat sa-mi caute, nu a primit pana acum oferte decat pentru ATE, Japparts si Delphi.
Pri urmare: ce discuri/placute recomandati pentru Forester (SH) si de ce ?
Puteti indica un furnizor serios si de incredere ?
Eu am gasit un magazin cu preturi bune in Germania (
http://www.bremsen.com/guenstig/?page=7 ) . Dar din pacate NU livreaza decat, a-ti ghicit, in Germania !!
PS: 137k km and counting !