Am reusit sa schimb usa, culoarea mi se pare exact la fel fara diferente notabile de nuanta. Are mici imperfectiuni estetice dar macar este neaccidentata.
Mad Max Style.
host imageUsa complet echipata, fara oglinda
.
hostare immaginiDifuzoarele vechi de 35W
ce au fost pensionate (magnet impunator ce nu putea misca un surub pe masa de lucru).
free image uploadTratament STP Anticor Light pe stratul exterior al usii stg fata.
image hostingTratament STP Anticor Light pe stratul interior al usii dr fata. Foto este realizata intr-o faza intermediara, m-am emotionat si am uitat sa fac foto la usile din fata dupa ce am terminat cu tratamentul STP
.
caricare immaginiUsa dr spate cu tratament STP finalizat. Asa arata toate usile dar doar pe cea din dr spate am surprins-o cu obiectivul.
upload immaginiToate panourile au fost tratate cu spuma de la Siltent Coat de 8mm. Din nou doar o singura foto.
image hostingO poza cu linia masinii, dupa schimbarea usii soferului.
upload immaginiAm castigat mult dpdvd al claritatii sunetului prin inlocuirea difuzoarelor dar sunt un pic dezamagit de cele montate in usile spate. Au un rol minor in completarea scenei, 80% din munca o fac difuzoarele montate in usile fata.