Injectoarele le-am verificat la un service in Bucuresti si mi-au zis ca sunt ok. Dupa ce au fost montate pe masina motorul mergea mult mai prost.
Explicatia lui Edu a fost ca atunci cand au fost testate s-a folosit presiunea maxima si au fost decalibrate/blocate. Din cele 6 injectoare 4 erau blocate pana la o capacitate de 60%, de abia de aici incolo deschideau. Cred ca de aceea mergea bine in ture inalte. Plus ca la acel service nu au montat si oringurile injectoarelor. Deci de evitat service Rune din Sema Park.
Acum sper sa fi fost ele de vina si sa nu fi fost schimbate degeaba. Masina merge bine trage frumos nu mai da rateuri.
Ciudat este insa ca nu se aprinde nimic in bord chiar si atunci cand se scoate mufa de alimentare de la o bobina in timp ce motorul este la relanti.
Daca stiti un service in care te duci cu masina pt a rezolva o problema si pleci cu zambetul pe buze si nu ai sentimentul ca ai fost pacalit sa mi-l spuneti si mie. Eu unul nu am gasit un asa service si cred ca am incercat destul de multe de cand am permis. Sau poate caut idealul?