Revin cu noutati. Se pare ca masinii nu prea ii place de mine iar imi face probleme. Acum se simte o mare lipsa de putere. Am plecat cu ea din Bucuresti spre Drobeta Turnu Severin si cand mai aveam vreo 30-40 km pana la destinatie nu a mai vrut sa traga. In sarcina nu se tureaza mai mult de 3000 de ture, de abia ajunge si acolo si cand ajunge se aude un zgomot metalic. Pe loc cu cutia in N sau P se tureaza pana la 4500 ture unde intra limitatorul de viteza. Am adus-o ieri pe platforma si am lasat-o in fata la SMT. Astazi au scanat-o, evident nicio eroare, au verificat cu un alt debimetru dar merge la fel de prost. Au verificat pompa de benzina, e ok. Am schimbat benzina, face la fel. Mecanici vor sa ii faca un test de compresie, cred ei ca ar fi un test concludent, dar asta in jurul datei de 14 Ianuarie. Ceea ce este foarte ciudat ca nu da nicio eroare si ea totusi nu merge bine. Sfaturi, idei?
M-am intors la VW Passat care are 250.000km, merge bine si este mult mai fiabil decat japoneza mea, dar nu e Subaru!!!