Salutare fani Subaru si bine v-am gasit.
De curand am achizitionat un Subaru Legacy 3.0 din 2007, masina a fost a colegului Cezars. Marea mea dragoste este un WRX Sti din 2004-2005 dar cum nu am gasit niciunul stock si in bugetul meu am ajuns la Legacy. Masina a fost construita pentru piata din Arabia Saudita (s-ar putea sa lipseasca unele dotari fata de cele pentru Romania) are trapa, xenon, interior piele, jante aliaj 17", cutie automata in 5 trepte si cea mai importanta dotare din punctul meu de vedere motorul H6 de 3.0L. Avand in vedere ca vechea mea masina a fost/este un VW Passat 2001 2.0 116 Cp diferenta mi s-a parut enorma. Legacy sta excelent pe viraje (chiar daca a trebuit sa imi inving reflexul de a nu intra in viraj cu acceleratia apasata) si in ciuda jantelor de 17" amortizeaza destul de bine denivelarile. Nu cred ca alearga la fel de bine ca un Impreza Wrx Sti dar pentru mine momentan este de ajuns. Motorul este de vis si cu ajutorul dotarii SI-Drive este si economic, macar pentru unul de 3L, dar si o bestie ce de abia asteapta sa fie dezlantuita. M-am speriat de cateva ori dupa ce am apasat pedala de acceleratie "ca un inconstient". Singurul lucru pe care l-am putut constientiza a fost sa ma tin de volan cat pot eu de bine iar prietenul care era cu mine in masina mi-a spus ca eram tot un zambet. Cred ca am luat un virus, tot timpul ma gandesc unde sa plec cu ea si sa ma distrez pe viraje.
Are unele mici probleme pe care doresc sa le remediez dar de luna viitoare pentru ca acum vreau sa ma bucur un pic de ea. Acestea ar fi in ordinea gravitatii: mici scurgeri de ulei pe la simering arbore cotit sau garnitura capac distributie, cateva bucse (mai mult pe spate
), bieletele antiruliu si are nevoie de un scut motor.
Ca si imbunatatiri as dori sa fac ceva cu partea audio, este mult mai slaba fata de vechea masina si ceva dotari pe care eu cred ca nu le are si anume oglinzi degivrate, incalzire parbriz si scaune incalzite.
In cursul weekend-ului o sa revin cu poze.
Drumuri bune fara incidente.
Cosmin