Stage 1
Subaru club Romania

Stage 1

mvilt

• 109
Stage 1
« on: June 09, 2013, 14:04:43 PM »
Salut,

Sunt interesat sa fac niste upgrade-uri la foresterul meu (2006, 2.0L, 158 cai).

Un upgrade Stage 1 suna interesant.
Filtrul il rezolv eu.

Cip recomandari/reclamatii/impresii + un pret si niste detalii de service? Si-a pus cineva pe masina?

Evacuare recomandari/reclamatii/impresii + un pret si niste detalii de service? Si-a pus cineva pe masina?

Ca evacuare eu ma gandeam la:
http://www.carid.com/universal-exhaust-systems/borla-race-mufflers-470360.html

E deja de la mama ei ptr forester, Borla tot aud ca sunt foarte bune si 200$ nu suna deloc rau.

Stie cineva un service de doamne ajuta care sa aiba evacuari? Daca pretul e ok sincer as reface tot circuitul de evacuare sa fie ceva mai drept, oricum trebuie sa dau jos catalizatorul sa il curat sau sa il schimb ca e infundat in ultimul hal.

concrion

Răspuns: Stage 1
« Reply #1 on: June 10, 2013, 21:32:34 PM »
Salut,
Pentru evacuare iti recomand topgear http://www.topgear.co.uk/topgear-romania-longlife.....asta daca vrei ca cineva sa iti faca sunet cum doresti tu. Poti cumpara si de la firme de renume insa nu vei sti daca va suna cum iti doresti si posibil sa fie mai scump. Ok, daca vrei doar finala, nu castigi nimic la putere, ci doar poate un pic de sunet.
Pentru performante, nu te astepta la mare lucru de la un aspirat (daca vrei ceva caluti trebuie sa dai afara toate catalizatoarele si sa lasi teava ca sa "respire" mai usor masina si eventual sa iti pui o evacuare rapida, de raliu). Filtru de aer e un mare fasssssssss si nu castigi mai nimic.

Legat de tuneri sunt mai multi pe piata, iar daca te uiti dupa ce zic in reclame, totul e lapte si miere.....poti discuta cu racing code, skn, master tuner si vezi ce iti promit si cum isi pot onora promisiunile (mai nou sunt niste tipi care fac tuning in targ la vitan, la autotest2000....pe viitor probabil ca o sa gasim cartele razuibile la chioscurile de ziare)
Eu in locul tau as lasa masina asa cum este si as baga bani intr-un tren de rulare mai performant (upgrade de suspensie - sau macar arcuri si sistem de franare) plus anvelope performante si cu talon mic, astfel incat masina sa stea mai bine pe drum.
Bafta

sco

• 736
« Reply #2 on: June 11, 2013, 09:06:42 AM »

celalalt

« Reply #3 on: June 11, 2013, 11:24:33 AM »
Hm...suna interesanta treaba aia cu kitul pentru 2.5 .Oare o fi treaba sau vrajeala?

sco

• 736
« Reply #4 on: June 11, 2013, 11:31:18 AM »
Vrea cineva sa incerce? :)

« Reply #5 on: June 11, 2013, 12:03:43 PM »
Pentru mai multe informatii despre Avo Turbo Kit cititi aici:http://www.subaruforester.org/vbulletin/f115/alexs-pbp-03-x-avo-turbo-kit-70917/index2.html#post787628:
Nenea asta a montat pe un Forester 2003 si a prezentat cum, ce, cand, unde, de ce....etc.Foarte folositor thread pentru cine vrea sa incerce!

celalalt

« Reply #6 on: June 11, 2013, 12:16:23 PM »
Mda...cred ca mai simplu si mai ieftin e sa iei un motor si sa il schimbi pe cel N/A si gata treaba...

« Reply #7 on: June 11, 2013, 16:29:22 PM »
Mda...cred ca mai simplu si mai ieftin e sa iei un motor si sa il schimbi pe cel N/A si gata treaba...
+1  ;)