Revin pentru cei interesati legat de un feedback referitor la smt.
Am fost astazi la ei, avand o pb la servodirectie, se auzea un zgomot ciudat rau la rotirea volanului; nivelul lichidului scazuse drastic.Pana sa ajung la smt, am completat cu un 2+2 clasic de servodirectie, sa nu am pb cu pompa.
Initial prin telefon mi-au spus ca e posibil sa moara pompa servo.
Dupa ce au ridicat-o pe rampa, verdictul a fost : caseta de directie de inlocuit, pierderi pe la semeringurile de capete.
Mi-a stat inima...eu nu intelegeam de ce e asa surazator omu' de la piese, dupa care imi spune cavse inlocuieste pe garantie.Am inceput sa am puls
I-am intrebat daca pot face upgrade la sistemul de franare, cu ceea ce am discutat deja cu Tom.
Surpinzator au spus ca da, insa nu ofera garantie la piese, ci doar la montaj ( era vb de placute ferrodo 2500ds racing si furtune goodridge).
Overall, impresie bunicica, intentionam sa renunt la garantie si sa imi fac restul reviziilor la un prieten mecanic, foarte ok, de altfel.....dar m-am rasgandit momentan, avand in vedere patania cu caseta de directie.
Cu toate ca cred ca se puteau schimba doar semeringurile, nu toata caseta de directie....dar poate e opinie personala.