Ok, incapatanat ce sunt am luat toate forumurile la puricat si am dat peste urmatoarea informatie : hartile de la volvo sunt compatibile cu cele de la subi.
Ca atare dupa 2 zile de downloadat arhive de pe ici, de pe colo, acum o ora am scris dvd-ul. Prima incercare : please insert map dvd.
A doua incercare - eram in Romania
Harta este din august 2012 si contine : Albania, Austria, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Estonia, F Y R Macedonia, Germany, Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Moldova, Montenegro, Poland, Romania, Serbia, Slovak Republik, Slovenia, Ukraine
Pentru cei interesati, dvd-urile 1-3 au :
DVD 1: Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, Germany, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, Norway, San Marino, Sweden, Switzerland, Vatican City
DVD 2: Andorra, France, Ireland, Monaco, Portugal, Spain, United Kingdom
DVD 3: Andorra, Belgium, Denmark, France, Germany, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Switzerland
Dvd-ul folosit este D-ul de la Volvo RTI - 2012.1 - Europe (MMM2). L-am ars pe un DVD+R DL de la Verbatim (4 lei la carrefour)
La mine in zona vad ca vede absolut toate stradutele, inclusiv cea din spatele blocului.
Cine mai doreste cine mai pofteste... caut un loc unde sa pun arhiva de 4Gb