Relu, cu tot respectul, dar am trimis la tine oameni pentru izolat fonic masini intregi auzind din mai multe locuri ca faci treaba buna si pana la urma toti au apelat la concurenta. Ca sa iti dau exemplu la un izolat fonic de masina cereai/firma ta cerea 4-600 lei peste ce se gasea pe piata (aproximativ 25% mai mult) si nu includea izolarea plafonului pe care concurenta o oferea. Am incercat sa iti iau chiar apararea zicand ca tu lucrezi cu materiale bune, ca ai avut (daca nu ma insel) garajul la Tiriac in Otopeni si te ocupai de masini scumpe cu mare grija, dar mi s-a intors raspuns si aici zicand ca si restul/ concurenta a venit cu oferta de pret mult mai buna pentru aceleasi materiale.
Pentru accesorii acelasi lucru... zeci de lei in plus pentru produse similare gasite in carrefour.
De atunci am decis sa nu iti mai fac reclama gratuita pentru ca nu am nici un castig din asta si mai zice lumea apoi si ca vreau eu sa le dau teapa si ca as imparti cu tine profituri.
Pana la urma stii ce oferi si ceri cat vrei, dar eu am trimis prieteni buni la tine si consider ca este corect sa spunem lucrurilor pe nume, chiar daca ei nu au vrut sa mai intre pe forum sa isi spuna parerea.
Asadar, nu consider ca sunt remarci deplasate si chiar daca nu am fost la tine, nu inseamna ca nu am vorbit la telefon sau nu m-am interesat de ce oferi. Ca administrator consider ca membrii trebuie sa aiba in vedere toate optiunile. Toti partenerii nostri sunt verificati, testati si la multi am fost cu masina mea sau alta fara sa le spun ca as avea un rol pe aici, doar pentru a vedea cum se comporta cu un client obisnuit.
Stai linistit ca si asa au ajuns multi si probabil ca vor mai ajunge multi la tine de pe acest forum. Ma intreb cand o sa vina si reversul medaliei sa primeasca si forumul ceva de la tine...
Laurik, tu decizi ce e mai bine pentru tine. Ca sa fiu fair-play iti recomand sa vorbesti si cu Relu, ca acum stii cine e, si poate va intelegeti la o solutie mai buna decat ai gasit pana acum.