Donez 4 anvelope 205/50/16 Firestone DOT 2009 si 2010. Cat le-am avut pe masina pot spune ca sunt ok. Daca masina sta mai mult se ovalizeaza putin dar dupa 2 minute de mers isi revin. Nu pierd presiune. Au carne multa pe ele. Aderenta foarte ok. Am intrat si pe circuit o data cu ele.Sunt anvelope cu o compozitie destul de tare din fabrica si cand se incalzesc devin si mai aderente. Eu nu mai am ce sa fac cu ele pentru ca am alte roti cu anvelope mai noi.Nu am reusit sa focalizez, dar eu zic ca mai au cel putin 3mm
Am donat eu. Trebuie livrat. Sper ca e piesa corecta.
Multumesc Axxu, am scris pe privat. Sper sa le pot folosi.Mai ramane sa rezolv si problema pe fata, sper cu ajutorul comunitatii. Sincer m-am cam linistit, daca nu le voi gasi, la prima bataie, le voi schimba integral, pentru ca este aproape imposibil de a le achizitiona separat.Poate citeste aceste randuri, vreun coleg de site, cu , sau dintr-un service de marca, as avea mai multe sanse, de a le gasi pe toate. ( un client care schimba placutele de frana si raman cele vechi, pentru ca oricum se arunca).Va multumesc
O fi rezolvat in 2 ani jumate...
Donez un kit de anulare pompă secundară aer, luat de pe ebay acum 3-4 ani. Trimit prin curier.