Am trecut de 120 000 km cu ocazia drumului la AK.
Acolo s'au schimbat ambreiaj, amortizoare/arcuri fata, rulmenti roti fata/spate, montat etriere WRX (discurile au ramas aceleasi - ATE, placute ATE), montat furtune frana fata/spate Goodridge, pompa benzina Walbro 255 si inlocuit becuri xenon Osram.
S'a gresat si trapa (am tot zis ca o fac eu, dar n'am apucat), de'acum o perioada ar trebui sa ceara doar benzina. O sa urmeze si o revizie motor (segmenti, cuzineti, supape si ce o mai fi nevoie, daca tot ma apuc de treaba), dar nu e vreo urgenta.
Dupa interventiile de mai sus masina se simte mai voinica, la turatii joase trage ceva mai bine. Imbunatatirea sesizabila e pe partea de franare. N'am testat inca frana de urgenta, dar probabil anvelopele vor fi cele care trebuiesc inlocuite in curand. Va trebui sa mai verific si un alt aspect, la franarile la viteze mari (amendabile ), parc'as zice ca am sesizat vibratii in volan. Jantele sunt echilibrate acum 500km, geometria a fost refacuta la AK, as da vina pe discuri. Ciudat e insa ca la viteze <120kmph nu se simte nimic, ori n'am franat eu destul de mult sa apara vibratiile.
Urmeaza sa montez proiectoarele si sa vad daca le pot reface pe cele vechi si cam gata pana'n vara.