Rugina nu a citit ce am scris mai sus, ca dadusem 3 straturi de vopsea si 2 de lac si a iesit prin ele. Cred ca e cazul si de ceva grund, eventual un pic de chit, ca tot nu mai era "la fata" zona curatata cu restul din jur.
Maine are iar programare la ITP.
Am dezmortit'o bine dupa 5 luni de stat pe bara cu aproape 1000km prin Dobrogea. Alegand sa merg pe drumuri secundare, am putut trage de ea pe curbe mai mult decat o faceam de obicei si sta mai bine decat aveam impresia, poate totusi inca nu e cazul sa schimb suspensia spate.
Am cautat in istoricul de la RAR si abia a adunat 4000km de la ultima inspectie (incluzand cei 1000 facuti recent)
La sfarsitul primei zile de plimbare au aparut ezitari in sarcina si citind in jurnalul lui Mutley, pare asemanator simptomul, dar eu eram deja dupa vreo 3 ore de mers fara nici o problema si nici nu ploua, nici prin balti nu am trecut, sa fi ajuns umezeala la la vreun contact electric.
Partea buna e ca asa cum a aparut, la fel a si disparut problema, ieri si azi a mers din nou ok (perfect n'ar avea cum
)
Ramane pe lista de inlocuit uleiul de servo, plimb bidonul in portbagaj de ceva timp deja.