Cum de ceva vreme ma tot batea gandul sa vopsesc masina (in unele locuri se exfoliaza lacul, deocamdata pe zone mici, nimic grav), in ianuarie am fost sa obtin o oferta. Cu demontat elementele de plastic de pe usi, bari fata/spate date jos, probabil si barile de pe plafon (in principiu lucrat cu simt de raspundere), s'a strigat 2000 ... euro.
Pretul si faptul ca masina va fi imobilizata 2-3 saptamani m'au facut sa zic pas deocamdata, dar ieri m'am ambitionat sa dau din nou jos bara fata sa vad de ce stropitorul dreapta a trebuit montat cu saibe distantiere pe suport ptr a veni la pozitie (6-7 saibe de fiecare parte) si de ce bara nu clipseaza corect pe laterale.
Evident ca nu am aflat de ce, e clar de la accidentul pe care l'a avut masina (insa nu stiu nimic despre ce a fost afectat). Lonjeroanele nu par a fi fost afectate, dar posibil reparatia sa nu fi fost facuta cu simt de raspundere si atunci voi avea de tras.
Ramane sa strang fonduri si sa fac treaba ca lumea, masina clar va ramane la mine inca mult timp de'acum incolo si macar sa stiu ca e totul cat mai aproape de original posibil
PS: clar va trebui sa dau o comanda de prin SUA de clipsuri cand ma apuc de treaba, la noi sau pe la arabi multe repere nu mai sunt de gasit si nici adaptari nu prea merg facute, iar cele originale nu prea coopereaza la demontare