Am gasit ofertele astea de la Godspeedbrakes.uk, recomandate pe sf.org
Etrieri 4-pot, discuri 294mm si placute Bluestuff NDX - 400 lire
Etrieri, discuri si placute Orange stuff - 400 lire
Etrieri, discuri si placute kevlar - 300 lire (reducere de la 450)
Stie cineva care din placutele astea se preteaza cel mai bine la o folosire normala? Nu cred ca voi ajunge prea curand pe circuit sau ca macar voi frana succesiv de la viteze mari, in schimb scartaitul cu siguranta ar deranja
Si ca tot mentiona cineva de pasta, dar din State, deci cu pret mare de transport, poate
asta ar fi potrivita?
@Ket: de stat sigur ca pot sta jumatate de luna, nu se prevede nici un drum in afara orasului, deci nu e bai, doar ca mi'a intrat in cap ideea asta de upgrade de frane si as vrea sa fac achizitia pana'mi trece
Dar, indiferent de ce va fi, ne putem intalni macar sa ne salutam
Practic, pana acum, doar la ultima iesire, la franari de la 160-170km/h pana pe la 20-30km/h am simtit ca parc'ar fi loc si de mai bine pe partea de franare, dar cu siguranta si franele actuale pot mai mult, ca nu am apasat pedala la maxim ptr a'mi aseza pasagerii din masina ca pe sacii de cartofi
LE: ma tot intrebam daca nu cumva preturile de mai sus sunt cu etrierii vechi la schimb, dar nu vad sa fie asta mentionat nicaieri.
Etrieri SH de WRX sunt cam 150-200 lire. Daca iau in calcul si posibilitatea sa trebuiasca refacuti, deja pretul se apropie serios de al unui set complet, deci indiferent de cat de durabile ar fi discurile/placutele, tot nu e o oferta rea