Dap, am vazut thread-ul.
Mersi.
Ah si sa las si un update in legatura cu solenoid de boost care facea figuri, poate se mai loveste cineva de problema.
Am facut in felul urmator, fara sa mai dau banii pe altul.
Demontat din soclu, legat masa si cu plusul frecat peste borna de la baterie ca sa tacane constsant. Ideal ar fi sa aveti ajutor, eu am facut singur si m-am chinuit putin. Pe rand acoperite porturile, dat cu degripant in el si actionat in acelasi timp sa intre peste tot. Dupa ce am bagat degripant pe ambele parti, intors si batut usor cu el intr-o suprafata cauciucata, eu am folosit oala de la amortizor. Teoretic, ar trebui sa iasa ceva depuneri din el si apoi revine la normal. Dar trebuie neaparat scos si bruscat un pic, am incercat cu el direct pe masina si dupa cateva ore s-a gripat iarasi.
Metoda am capatat-o de la fostul proprietar. Se mai poate face si utilizand modul de "test" legand cele 2 mufe de sub bord (el asa mi-a recomandat), la mine a fost mai complicat si am preferat sa-l demontez pentru ca insemna sa ma tarasc prin noroi si umezeala ca sa vad ce fac sub bord.