Buna tuturor posesorilor, fanilor ,,, viitorilor posesori si nedefiniti fani
! ,,,, nustiu cu ce sa incep descrierea ,,, dar un singur lucru e clar ,,, un vechi vis devenit realitate, este cel de a deveni posesor de drept a unui subaru !!! Cei de pe forum cred cu siguranta stiu , ca am deschis un topic la sectiunea "tirgul auto" , initial cautam un forester xt , mai apoi ma tot uitam la outback ,,, si in sfirsit ,,, am dat peste ceva frumos , accesibil si bine inteles pe placul meu ,,,, adica un Subaru Legacy 2.5 GT 2005 model de SUA cu 140 mii km la bord. Masina este a unui fost amic deal meu care mergea cu ea ff rar ,, adica cumparata de 3 ani si a mers cam 25-30 mii km ,,,. Din punct de vedere al starii tehnice masina este fff OK , dar din punct de vedere estetic sunt citeva mici retusuri de facut ,,,
(( pe la o portiera o zgirietura ,,, un pik de rugina ,,, din astea ,,, si cel mai important ,,, NU MERGE CD-changeru
(( ,, poate gasesc de vinzare pe aici . Incerc so spal maini si sai fac citeva poze ,,,, ca am mam dat la niste noroi ,,,, si nui in stare sa stea la poze
))
Va salut pe toti ! si va urez o toamna cit mai frumoasa si bine inteles o iarna plina de zapadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!