Daraghie cilaveci, garavariti pa rumânschi, ca sa ne intelegem.
Limba subareza oficiala este romana. Cuvintele care incep cu hu si termina cu i nu se refera la piese de masini.
Soho, mai spune-ne de masina.
mmmmm Ce asi putea sa mai zic despre masina ,,, e TOTAL diferita fata de ceam avut pina acum , adica prin maina mea au trecut masini italienesti , nemtesti , chiar si japoneze cum ar fi honda ,, dar asta e altceva ,,, te urci ,, conduci si te simti fericit
l, se uita lumea dupa tine , intorc capu dupa masina parca ar fi straina
, ca per ansamblu de masina sunt ff multumit , numai ca problema mare si permanenta in Romania sunt piesele ,,, pina am dat de niste discuri de frina cu placute am ametit ,,,
((( dar ce sai faci ,, placerea de a avea o bestie la casa te cam costa ! Urmeaza in cel mai scurt timp distributia si cauciucuri de iarna ,,, si bine inteles un abonament la Rompetrol
!!! Si spre primavara o vopsea noua si daca ma mai ajung banutii jante AURIIII si o suspensie pe masura ,, in rest nu prea asi face altceva ,,,, eu sunt adeptul de a pastra masina si tot ce mai am pe linga casa in starea data de fabrica ... in cazul masinii STOCK .... sper cit de recent dupa urmatoarea deplasare sai mai fac citeva poze si sa revin ,,,,, !!!!!
PS !!! un casetofon pu legacy meu nu mai gasesc la cineva ? sau ce parere aveti despre un Kit Ipod !?? MS