Pai in descrierea de pe facebook singurul lucru gresit este diametru evacuarii care este pe 60mm. Rezultatele... ce sa zic, dupa softare, care a durat 10 run-uri pe centura Sacele in doua zile pentru ca Franck venise sa softeze masinile de raliu a lui Manu si a lui Tache, am fost uimit de cum putea sa mearga(era uimit si Manu cum dracu dulapul cu cutie automata asta trage atat de bine
). Eu nu m-am dus sa o softez ca nu-mi ajungea cum trage masina, m-am dus pentru ca in urma unei softari anterioare, la 140-150km/h masina facea down shift daca ii dadeam kickdown si intra in protectie si se aprindea check engine. Foarte misto softare nu-i asa? Credeam ca e cam tot ce se poate din setupul pe care il aveam ca deh asa mi s-a spus. Dar Franck e super meserie. Ganditi-va ca era cu laptop intr-o mana cu ceasul de boost in cealalta si cu ochii pe turometru. Este in lumea lui ca orice programator dar e super vorbaret glumetz si politicos.
Pe scurt, masina trage bine de tot si nu stiu ce i-a facut si la cutie ca nu mai simt cand schimba vitezele.