Am promis ca revin si cu detalii despre cazare odata ce reconfirm cu Razvan si hotelul.
Iata oferta:
link extern)
Perioada: 7-9 Februarie 2014Cazare: 2 nopti in camera dubla, cu mic dejun si taxe incluseMese: cina (meniu bufet) in 7 Feb, si cina barbeque (meniu bufet) in 8 Feb (nu putem face foc de tabara, dar e posibil sa organizam ceva pe terasa cu niste faclii, cu o tuica fiarta etc. Ceva in genul a ce am facut anul trecut)
Mesele vor fi servite in restaurantul hotelului, unde vom avea o sectiune rezervata doar pentru noi (Subarufanclub)
Pret pachet pentru 2 persoane: 160 euro (tva inclus).
Pachetul include cazarea si mesele mentionate mai sus, precum si intrarea la SPA (
link saune & piscine), repet, pentru 2 persoane. Masajul si tratamentele se platesc separat.
Mie mi se pare OK pretul. Fata de anul trecut este o crestere de 15 euro, dar avem saune & piscine. Dintre locatiile propuse aceasta a fost cea mai scumpa, dar voi ati ales-o. Acum, daca are cineva o varianta mai buna, va rog sa o mentionati.
Trebuie sa ne hotaram in 2-3 zile daca ramane aceasta locatie fiindca oferta este valabila pana pe 28 Noiembrie cand trebuie sa achitam 50% din costul total pe camere.
Pana miercuri, 20 Noiembrie cel tarziu timp de alegere cazare.Daca ne hotaram la aceasta locatie, atunci va trebui sa achitam 50% avans (nereturnabil in cazul anularii din partea voastra) pana pe 28 Noiembrie, restul pana la 100% se va achita pana pe 20 Decembrie.