Dupa cum spuneam, una dintre activitatiile cheie pentru mine ar fi impreuna cu masina
Exemple: trackday, parcurgere de etape de macadam (chiar trasee din CNR), roadtrip A-B-C-D...
Nu stiu daca pe cineva ar deranja sa fim cazati in locatii diferite in fiecare seara.
Ideea cu Subaru Club BBQ este buna si pot sa ofer suport pentru organizare/executare.
Din pacate eu sunt destul de departe de majoritatea membriilor asa ca o eventuala deplasare pana in zona Bucuresti/Constanta nu e tocmai usoara
Mi-ar place si o zi de light/easy offroad pentru cei care vor si le permite masina.
Overall mi-ar place activitati cu masina, indiferent de sezon, as putea sa aduc si un prieten fotograf care sa ne ajute cu niste filmat/fotografiat (gratis evident), un mare petrolhead dealtfel dar el e cu italienele
O alta chestie care mi-ar place e sa se poata stabili si furniza intr-un fel un program, nu toata lumea poate/doreste sa participe la toate activitatiile si fiecare sa se poata organiza in functie de ce doreste de la eveniment.