Noua melodia preferata a lui Dan. Asta pentru ca apare si un STi pe acolo Dar clipul este cel putin dubios, ca sa nu zic mai multe Filmat in orasele fantoma din China.
Quote from: MihaiFlorescu on November 16, 2016, 16:39:01 PMNoua melodia preferata a lui Dan. Asta pentru ca apare si un STi pe acolo Dar clipul este cel putin dubios, ca sa nu zic mai multe Filmat in orasele fantoma din China.Mie mi-a placut melodia . Clipul are ceva sumbru, poate chiar macabru, in idee si culoare. A merge cu STI-ul cu usile deschise a fost cireasa de pe tort Poate mi-a placut si pentru ca ma fascineaza China, m-as muta acolo daca as avea ocazia
Quote from: laddu on November 17, 2016, 15:22:31 PMQuote from: MihaiFlorescu on November 16, 2016, 16:39:01 PMNoua melodia preferata a lui Dan. Asta pentru ca apare si un STi pe acolo Dar clipul este cel putin dubios, ca sa nu zic mai multe Filmat in orasele fantoma din China.Mie mi-a placut melodia . Clipul are ceva sumbru, poate chiar macabru, in idee si culoare. A merge cu STI-ul cu usile deschise a fost cireasa de pe tort Poate mi-a placut si pentru ca ma fascineaza China, m-as muta acolo daca as avea ocazia Eu inca o ascult pe asta )
Ce mai redescopar prin Spotify: