HELP needed - cod piesa
Subaru club Romania

HELP needed - cod piesa

HELP needed - cod piesa
« on: November 01, 2013, 13:33:49 PM »
Ura,

Mi s-a furat urmatorul reper de la masina.

Are cineva idee ce denumire are acest reper?

Am incercat sa-l gasesc si aici: http://opposedforces.com/parts/impreza/us_g12/type_19/ dar nu stiu ce sa caut.

L-am comandat deja la SMT, 74 RON, 21 zile livrare dar as vrea sa-mi cumpar o punga si sa i le ofer celui care mi l-a luat pe cel original. 

Merci.

What I am doing?
I am looking to stuff through a scope.

Răspuns: HELP needed - cod piesa
« Reply #1 on: November 01, 2013, 14:33:53 PM »
Un link suficient de bun pentru cei care se vor afla intr-o situatie asemanatoare

http://subaruonlineparts.com/repair-parts.php?cPath=239_284

What I am doing?

Clabuc

• 114
« Reply #2 on: November 06, 2013, 14:29:44 PM »
au inceput sa se fure si piese de subaru ??

celalalt

« Reply #3 on: November 06, 2013, 21:16:10 PM »
Intram pe main stream...ieii!!!Nu mai suntem underground.In curand sablam oglinzi.

« Reply #4 on: November 11, 2013, 14:11:53 PM »
Bun....am comandat piesa de pe ebay.uk. 100 RON cu tot cu transport express in RO. Am instalat-o. Acum astept sa vedem daca mi-o salta si pe asta.

Saptamana asta imi vin alte doua de la Brasov, de data asta vopsite la culoarea masinii. Le voi pastra. Daca mi-o salta si pe cea actuala imi transform masina in duba STS de interceptare si filmez tot ce misca.

Apoi o voi lipii cu POXIPOL sau alta substanta asemanatoare.

Am primit avertizare ca se fura si capacelul de pe spate, tot de la tija de remorcare. Il lipesc si pe ala.

Oglinzile le am rabatate dar am inceput sa le controlez in mod constant. Imi place acest nou sport. Ma ajuta sa fiu si mai in forma +  ca imi tine mintea ocupata cu solutii.

Ma rog insa in mod constant sa nu cumva sa dau peste bestia cu chip de om care se plictiseste. Pana acum am folosit mai multe incantatii din diverse religii poate il atinge una dintre ele.

Asadar, work in progress...

What I am doing?

moguai

• 2814
« Reply #5 on: November 11, 2013, 17:00:38 PM »
asta in Bucuresti? ce zona?  :o
pentru ca sunetul ajunge /din difuzoare pana-n sange / pentru ca inima ta moare / atunci cand sunetul dispare.

malakay

• *
  • 4765
  • IMPREZA GC8
    • www.proalex.ro
« Reply #6 on: November 11, 2013, 17:14:22 PM »
poate sa existe si posibilitatea ca a cazut capacelul ... nu cred / nu vreau sa cred ca o sa inceapa si la subaru ce este la BMW !!!
« Last Edit: November 11, 2013, 17:16:19 PM by malakay »
Straights are for fast cars, corners are for fast drivers. - Colin McRae

KET

• 3920
« Reply #7 on: November 11, 2013, 17:25:31 PM »
Pai o sa inceapa cand se vor inmulti masinile. Nu se fura acum ca nu prea se cauta, neffind atat de multe masini de genul asta. Dar avand in vedere cresterea vanzarilor la Forester si XV, in viitorul nu foarte indepartat se vor "completa" diverse repere Subaru de la masinile parcate.

« Reply #8 on: November 11, 2013, 18:41:41 PM »
poate sa existe si posibilitatea ca a cazut capacelul ... nu cred / nu vreau sa cred ca o sa inceapa si la subaru ce este la BMW !!!

Nu are cum..are 3 prinderi care se cupleaza foarte bine. Iar pe bara am urme de surubelnita...asadar a fost lucrare.

What I am doing?

AlinI

« Reply #9 on: November 12, 2013, 13:38:38 PM »
mie mi-a sarit asta iarna cand am tamponat-o in parcarea de la munca, pe polei la 15km/h...... dar nu a sarit cand am facut bara plus far plus aripa praf........ cred ca depinde si de cum o lovesti..  ;D

daca e scos cu surubelnita sigur a fost comandata treaba....

chiar era un plus pentru masina ca nu stau cu grija ca imi dispar diverse de pe ea....
'09 Subaru Impreza 2.0 Hatchback

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #10 on: November 13, 2013, 23:23:07 PM »
Nu mai se cumpara piese, acum se ... "comleteaza"!  :D
No school, no job, no problem!

Forester SG5 Cross Sport JDM
Forester SH SX