E interesant si imbucurator sa citesc toata discutia de aici, inceputa in 2013, cand Levorg era doar proiect. Cand o sa apara, daca va fi ca in imaginile de prezentare, cu ce seamana de fapt, pe cine inlocuieste sau daca e vreo fuziune ori o nevoie noua, ce motorizare va avea dar mai ales cat o sa coste ?
Marr a publicat deja informatiile oficiale despre pret si dotari, sunt aceleasi care ne-au parvenit si noua, deci aici nu am deocamdata completari. Ceea ce e tot oficial e ca noi o sa avem masina in toamna (Lapis blue Pearl sau Pure Red, vom vedea), am mai spus-o in topicul in care ne-am “cunoscut” sau ne-am facut mai bine cunoscuti in actualitate.
Levorg are un motor nou (modern si economic) si evident multe dotari dintr-o era actuala, ca avantaj fata de Impreza break daca ar fi sa facem asocierea, care pare totusi cea mai fericita. E fain ca e o idee noua - nu tocmai un concept nou. Noi am zis ca e un WRX break, pentru ca asemanarea inlatura orice confuzie; etimologic (LEgacy reVOlution touRinG) s-ar vrea un Legacy tour revolutionat, deci cu gabarit redus si mai sport. De ce nu e mai inalt, de ce nu e mai mare, de ce e prea mare, de ce nu e MT, de ce nu e diesel, de ce e asa scump? Sa lamurim mai intai ca nu il comparam cu Superb, iar cu Mondeo cu de toate nu il punem nici macar in aceeasi clasa, sa nu mai pomenim de 4x4 Vs Ford daca tot suntem pe forum Subaru fan. Ca optiune, bineinteles ca fiecare are calcule si afinitati, dar vorbim acum de o lansare de model nou, deci nici de sh n-as vrea sa dezbat, fie el Outback.
Pe Lovorg il comparam cu Golf Variant, Mazda 6 (nu 3), Volvo V60, Audi A4 Avant, Skoda Octavia Combi, Opel Insignia Tourer. Asadar, ca oferta de preturi a oricui din lista de mai sus si la o configurare cu 4x4, roti pe 18’’, trapa, xenon, Navi etc, gasim ceva in banii astia?..eu nu cred. Si oricat de subiectiv as fi, si oricat as zice ca dau niste bani doar pt ca am mare incredere in cele 6 stele de pe volan, atuurile le stiu bine, iar pretul chiar nu bate la ochi..poate la usa.
Si nu uitati ca in septembrie (avem mari sperante ca) va fi aici, poate o sincronizam cu intalnirea despre care a vorbit Sese, invitatia de fapt, la kart in Prejmer. Nu am uitat si o sa mai pomenim de asta.