Am fost azi sa-l vad.
In primul rand poza pe care am pus-o mai sus probabil sufera de o extorsiune a degajamentului cromatic, nu exista culoarea aia (cu o tenta vag verzuie) - mi-ar fi placut la nebunie.
Masina e ... europeana ca sa zic asa. Bine lucrata, comoda, ma bucura prezenta pielei perforate (in lipsa textilei, mie nu imi place pielea oricum ar fi). Pare foarte solida. Doar ca spatiul interior nu ma impresioneaza deloc, sincer, pe latime in spate pare cam la fel de mare ca foresterul meu. Ca un conservator ce sunt, nu am apreciat deloc frana de siguranta pe buton. Nici garda la sol nu ma atrage, 13.5 cm la gol ma strange putin in spate. Accesul pe locurile din spate pare cam dificil, stalpul e parca prea in spate, nu-mi dau seama.
Imi place ca nu este inalta fara rost, au folosit bine spatiul, e fatoasa, nimic de zis. Daca as avea banii mi-ar place sa o vad in batatura (daca as avea si batatura
) Poate voi avea ocazia si unui drive-test...
Daca tot eram acolo am aruncat un ochi si la Forester - asta chiar mi-a placut foarte mult, materiale suficient de OK, spatioasa, simpla, frana de mana clasica