probleme la trensmisie subaru forester diesel 2010
Subaru club Romania

florian

• 45
  • SUBARU !
« on: November 06, 2013, 21:37:12 PM »
Imi permit sa deschid un subiect nou...poate atins si de alti colegi. Transmisia respectiv diferentialul central.Am considerat ca este necesar sa deschid discutia deoarece am doua subaru forester,ambele cumparate in 2010 ,la primul i s-a blocat diferentialul central la 95000 km iar la al doilea ...la 90000.Consider clar ca este o problema a acestui model deoarece...din 2 ...doua au cazut. Sunt masini folosite urban,fara iesiri in of-road .Am garantie extinsa  ...sper sa beneficiez de ea. Dar clar...m-a dezamagit . Lasand...problemele , care sunt costurile inlocuirii acestuia ,manopera plus componente si ...cat de des ati intalnit problema asta ?

florian

• 45
  • SUBARU !
Răspuns: probleme la trensmisie subaru forester diesel 2010
« Reply #1 on: November 08, 2013, 20:40:42 PM »
Parca as fi la SMT ! toti se mira ,nimeni nu a mai auzit nimic despre asta...in conditiile in care neoficial ...anul 2010 a fost unul nefast pentru Subaru Forester...avand in vedere numarul de defectiuni constatate ! Motoare proaste...care ulterior le-au fost marit palierul...diferentiale care se blocheaza ...volane care se tocesc....dupa cateva luni...frane...care tremura...toate astea constatate din pacate personal. Si toate astea se adauga la nepasarea sau nesimtirea sau nepriceperea asistentei tehnice postvanzare sau pe scurt ....GARANTIE. Detest scandalul dar constat ca si aici...doar asa merge.
 Se aude ca si cei de la Subaru...au remarcat asta , se aude ca licenta SMT...nu s-a prelungit pentru 2014.Se aude ca ...se bat cei de la Suzuchi cu cei de la Auto Italia ! Poate se schimba ceva . Tot nu inteleg cum nimeni nu observa ca SMT ...duce de rapa brandul Subaru.

celalalt

« Reply #2 on: November 08, 2013, 21:01:22 PM »
Noi stim.Eu am citit cu parere de rau ce ai patit.Dar daca nu se creaza un precedent cu un proces,nu se va schimba nimic.

florian

• 45
  • SUBARU !
« Reply #3 on: November 08, 2013, 21:11:12 PM »
Am una din masini...iar in service. Regret ca nu i-am dat in judecata pana acum....regret ca nu am declarat produsul...neconform . De fapt...produsele.Dar mai e timp.....