Iaca apar si eu cu o problema pe care nu ma gasit-o pana acum pe forum (sau nu am cautat eu bine). Mai exact acu mcateva zile am parcat masina undeva intr-o rampa. Cand sa plec ....pauza...masina nu mai mergea nici in fata nici in spate. Zic ca m-am urcat probabil pe un morman de zapada si sa dau mai tare in acceleratie. Am reusit sa plec de loc dar masina parca era beata pe strada. Trag pe dreapta iar , cobor sotia si ii zic vezi daca se invart toate rotile...cica nu se invart decat 2 din 4 . Chem un mecanic , face el miscari inainte inapoi, pe liber, in viteza ,cu frana de mana , fara frana de mana si in final masina merge si ea normal. Zic poate a inghetat ceva naiba stie . Ieri la fel , intr-o rampa masina iar se blocheaza. Incep si eu inainte inapoi etc in final masina pleaca de pe loc pana la prima intersectie cand iar blocaj total. Nu va inchipuiti cat de plin a devenit frigiderul meu in cateva minute. Plec in forja maxim cu fum iesind din ambreiaj si din cauciucuri si trag in primul loc de parcare gasit . Stat o ora sa incerc sa o deblochez si nu am reusit. Vine mecanicul , dracu stie ce face ca iar pleaca de pe loc cu masina . O duc in service la el si zice prima data sa verificam lichidul de frana. Doamne numai lichid de frana nu se putea numi chestia aia . Am schimbat tot lichidul, aerisit pana a inceput sa iasa curat de peste tot si in final am plecat cu masina acasa. Azi merge dar ce ma fac eu daca iar se blocheaza. A mai patit cineva asa ceva ? Are cineva idee ce ar putea fi daca se blocheaza iar ? Tin sa mentionez ca dupa ce am schimbat dracia de lichid era sa dau cu masina in primul zid pentru ca se misca mult mai usor si mai rapid, de aici deduc ca probabil erau rotile un pic blocate pana atunci. Sper ca v-a palcut povestirea mea dar poate ma ajutati cu solutii in caz ca iar ma blochez in mijlocul intersectiei
. Subaru Forester 2005 2.0 XT