Va salut ,
Eu sunt Mihai / Misu si incepand cu 2008 sunt "bolnav"de japoneze !
Mi-am dorit intotdeauna ca masina pe care o conduc sa fie speciala , asa ca prima masina a fost o Mazda 323F '95 ( 90 Cp ) , care din pacate , dupa ce a fost inprumutata unui membru al familiei pentru un concediu in Bulgaria , s-a intors de acolo cu formularele de dauna totala .
;
Multumita japonezilor si faptului ca toti cei aflati in masina purtau centurile de siguranta , nimeni nu a fost ranit ( decat moral printr-o sperietura zdravana ) in procesul realizarii acestor poze .
Dupa ce m-am obisnuit cu ideea ca masina nu mai putea fi adusa la formele si rigiditatea initiala ( lucru care spre surprinderea mea , s-a intamplat ... aproximativ ...
) , am ales sa vad doar partea buna a situatiei , respectiv oportunitatea de a achizitiona o masina pe care mi-o doream dintotdeauna , respectiv un Subaru AWD . Dupa un aproape 1 an de cautari si de umblat , am ajuns sa o gasesc aici in Bucuresti chiar atunci cand aproape renuntasem la cautari , datorita limitarilor bugetare !
Masina am cumparat-o in Septembrie 2012 si este un Forester SG5 din 2004 , 181.000 km ( pe bord ) 2.0X ( GPL - montat de mine dupa achizitie ) , care venea cu o cartea de service si facturi pana la 163.000 km ( Radacini Marasesti ) cu o revizie generala in martie 2012 si care la momentul achizitie arata ca in imaginea de mai jos :
Dupa cum probabil vedeti , masina nu era perfecta , insa credeti-ma ... pentru bugetul alocat , partea estetica era partea ideala pentru sacrificii !
Masina din alte puncte de vedere merge excelent !
Am avut probleme minore cu trapa care in primavara lui 2013 , dupa primele utilizari a ramas blocata pe deschis , insa s-a putut rezolva si am inteles ca nu sunt singurul care am trecut prin asta , si cu lumina de Air Bag care imi ramane ocazional aprinsa pe bord ( am citit ca problema este de la mufa de sub scaunul pasagerului , insa nu am reusit pana la momentul de fata sa ii dau de cap ) .
De curand am depasit borna de 200.000 km , masina este in continuare excelenta si nu prevad nici o problema in viitorul apropriat !
Cateva poze mai cu masina :
Cea mai recenta :
* As dori sa il salut pe proprietarul lui B ** WRT ( nice car ) care m-a abordat sa imi aduca aminte de forum si intalniri in timp ce alimentam masina cu GPL , iar el avea masina in spalatorie . ( Doar de ne-am fi vazut cu 1-2 zile inainte , poate faceam cumva si va prindeam si eu in Sovata . )
Cu scuzele de rigoare , nu am retinut numele , insa am retinut masina .
Astept cu interes urmatoarele intalniri , unde sper sa pot ajunge !
P.S. : Scuze pentru post-ul lung , insa am asteptat sa va fac cunostinta cu masina de atata timp .
... Am restrans cat am putut !