Nu am nimic impotriva tehnologiei noi dar nu am incredere intr-o aplicatie care a fost construita pentru a fi un imens aspirator de informatii.
Cea mai buna solutie pentru discutii o reprezinta forumurile dedicate.
Daca o sa facem 100 de bisericute si platforme de socializare, nu o sa rezolvam nimic.
Pentru moment comunitatea este destul de inchegata si multe probleme tehnice se rezolva cu ajutorul acestui forum.
Sunt inca probleme nerezolvate, mai trebuie lucrat la statutul membrilor, la cotizatii, la acces in anumite zone, la bazar, etc.
Cred ca intai ar trebui puse la punct problemele organizatorice interne si dupa aceea trebuie promovat clubul pe retelele tinerilor.
Pentru moment subaristi din Romania nu au reusit sa se grupeze si sa faca lobby pentru imbunatatirea serviciilor oferite de producator, prin reteau de distributie locala.
Statutul distribuitorului autorizat este incert, nu se fac rechemari in service, nu se rezolva problemele motoarelor picate, etc.
Mai sunt probleme cu piese si accesorii care nu se gasesc sau au preturi mai mari fata de alte piete.
Subaru ar trebui sa stie ca in Romania nu sunt decat vreo 4000 de masini inscrise, cineva ar trebui sa promoveze marca, nu doar jocurile pe PC sau entuziasmul posesorilor.