pai nu scrie atunci ... sa fie si altii clienti fericiti
Fiiiiiiiine... cum stii tu sa imi atingi coardele sensibile
So... Racing Nick related:
Am comandat prezoane de chiulasa ARP 2000 - mi-au trimis prezoane de chiulasa ARP 2000, dar... cutie desfacuta, in care s-a umblat, cu urme de ulei inauntru, cu data fabricarii 2008 sau 2009, nu mai tin minte... am sunat si am spus ca refuz sa o primesc... mi-au trimis alta in tipla.
Cand comandati produse de la ei, comandati-le dupa cod, altfel va vor trimite ce cred ei, fara sa va intrebe nimic - am comandat cuzineti Cosworth standard size, am primit cuzineti oversized. Asa ca mi-am luat standard size din alta parte, si... acum am si vand cuzineti oversized - si pentru arbore si pentru pistoane.
Am comandat garnitura de chiulasa standard size, a trebuit sa insist serios ca cea standard nu e cea de 1.5mm - pe asta doreau sa mi-o trimita... ca ei stiu si ca ei au experienta.
Pentru build-ul curent am comandat de la ei si produse Cosworth, si OEM, si Exedy..... am primit cate un termen de livrare pentru fiecare producator. Well... toate termenele respective au fost depasite cu o saptamana, doua...... dar am avut rabdare, ca ardeleanul...
Si ultima, de la care mi-a si sarit tandara:
Cand am comandat si am platit uleiul de rodaj, mi s-a spus ca uleiul va veni saptamana urmatoare. Asta a fost acum trei saptamani.
In ultimele 5 zile lucratoare am vorbit zilnic cu ei legat de ulei si tot nu am primit un termen de livrare, nici macar estimativ. Azi am insistat... si termenul de livrare primit a fost "nu stiu".
Am mai cumparat de la ei..... de mai multe ori..... si probabil o sa mai cumpar - cand nu am alte variante, dar doar pe cod de produs, trecut pe proforma de comanda si doar cand nu sunt presat de timp.