Celalalt, sunt din Ploiesti si lucrez in Bucuresti, in Baneasa.
Sunt convins ca putem aranja ceva.
Mie mi se pare ca se inchide ok capacul, chiar m-am uitat la spalatorie daca trece apa de cheder si n-am vazut clabuc deloc. Ar fi bine sa fie ceva atat de simplu.
O sa am nevoie de ceva suport tehnic de la voi in perioada urmatoare pe masura ce ma apuc sa mai schimb/curat anumite componente care isi arata varsta.
Inca o data, multumesc de primire si poate ne vedem la ceva intalniri. Organizati in Bucuresti ceva?
O seara frumoasa!
R.
Edit: Ar putea fi o solutie sa ne trecem localitatea in semnatura.
Later edit:
Un mic update, in speranta ca pot sa descopar pe unde intra apa in portbagaj am dus-o la spalatorie. Apa intra pe langa chederele de la stopuri, deja am cumparat silicon din ala negru pentru garnituri si in weekend se rezolva.
Problema nr. 2: In continuare imi face figuri la relanti. Coboara in 3-400 ture si trage sa moara. Chiar mi s-a oprit motorul intr-o curba un pic mai stransa, dar atunci cred ca a fost din cauza ca zburda zeama de colo colo in rezervor - nu mai aveam decat un sfert.
Daca o turez un pic in gol sa sara de 1500 rpm tine cuminte relanti la 900, apoi dupa cateva minute incepe iar sa faca. Se simte un pic si in mers, cum am luat piciorul din gaz face frana de motor puternic, in stilul motoarelor in v de la motociclete, daca se da cineva pe doua roti sau asemanator cu momentul in care e intr-a doua si incerci sa pleci de la viteza f mica, isi da in nas, nu stiu sa descriu mai bine.
Nu am schimbat inca bujiile pentru ca nu mi-au sosit, insa nu pot sa nu ma intreb si sa-mi rod unghiile pana intra in operatie. In continuare trage bine daca infig piciorul in ea.
Ma gandesc la senzorul de aer, poate, sau clapeta de acceleratie?
Sa incerc sa o curat cu o carpa, poate s-o fi adunat jeg. Treaba e ca maine vreau sa vin cu ea la munca si mi-e sa nu imi moara motorul la fiecare semafor din Bucuresti.
Mersi si seara faina
P.S.
Maine montez boxe noi si subwoofer, sambata schimb de lichide si sus cu ea sa ne uitam pe sub fusta.