Cea inmatriculata in Iasi. Am fost saptamana trecuta si am batut palma cu omul.
Hartia de dyno arata 251 de cai la 6k rpm.
Trage ca un animal, consum pe masura.
Masina este in stare buna, cel putin la prima vedere. Saptamana aceasta urmeaza sa o duc la o constatare completa cu tot cu elevator.
Ca si probleme la momentul achizitiei:
-A/C nefunctional (reparat in weekend si incarcat freon - 150 lei manopera+freon, garniturile nu mai etansau bine, a trebuit sa dau jos radiator apa ca sa ajung la cel de A/C)
-Se balbaie un pic la relanti - o sa incep prin a schimba bujiile, urmand fisele daca nu se rezolva (deja am comandat bujii NGK iridiu) mecanicul care s-a ocupat de a/c mi-a spus ca merge in 3 pistoane, dupa ureche, ceea nu prea cred, dar va tin la curent daca se imbunatateste in urma schimbului de bujii
-geamuri electrice spate nefunctionale (nu am apucat sa dau jos fetele de usa sa vad ce si cum)
-releu(?!) inchidere centralizata dus sau in conflict cu alarma (la fel, trebuie dat jos torpedoul si vazut ce e pe acolo - pentru moment folosesc broasca pentru inchidere, daca nu le inchid manual de la sofer face ca toti dracii si bazaie)
-volanul scartaie un pic, ma deranjeaza la urechi doar
-boxele fata nefunctionale (urmeaza sa le schimb cu niste sony xplod-uri + tub de bass)
-lipsa scut (daca ma poate ajuta cineva cu un link catre un vanzator de incredere)
-ceva urme de rugina (de asteptat avand in vedere vechimea masinii)
-masina nu este vopsita - este colantata cap coada - culoarea din talon reflecta realitatea - la origine masina a fost verde.
-faruri de fabrica foarte chioare - (si-a pus cineva xenon sau angel eyes de pe e-bay?) farurile de fabrica sunt pur si simplu insuficiente.
-franele sunt non-ABS si mi se par foarte slabe, urmeaza verificare completa si inlocuit cu ceva de calitate superioara, incepand cu furtunase lichid + placute si apoi mai vad.
-Inlocuit led-uri albe pentru tot bordul, unele sunt arse si abia se vad si noaptea
-Dezaburire luneta dusa, fiindca tot vine vara ma intereseaza mai putin dar este pe lista
-Spalatoare faruri nefunctionale
-Semnalizari + stopuri rosii (sunt legale? parca nu - o sa caut pe galben)
-Toba nu dispune de silencer, urmatorul ITP este peste un an, sa vedem pe unde scot camasa
Per total ma declar multumit, sa vedem ce o mai iesi la elevator, sper sa nu fie mancata caroseria rau sub tot colantul ala. Nu am probleme de infiltratii la ploaie sau covorase umede, deci macar e un inceput.