Salutare tuturor
Sunt si eu proaspat posesor de Forester de 3 zile. Vreau sa va multumesc tuturor membrilor pentru ca am aflat multe despre modelul, inainte sa o cumpar, pe forumul acesta.
Masina e din 2009 si are 130k de km. Are garantie extinsa la 5 ani, deci teoretic mai am garantie pana in septembrie. De ce spun teoretic, pentru ca la reprezentanta mi-au spus ca garantia extinsa e oferita de dealer si nu acopera la fel de multe obiective ca si cea standard. Eventual daca mai are cineva astfel de garantie si ma poate lamrui cum sta treaba, v-as fi recunoscator.
Am facut in ultimele 3 zile vreo 300 de km cu masina si m-am indragostit de ea. Motorul si felul in care se comporta pe drum mi se par exceptionale. Cutia are rapoartele foarte bune, doar ca e putin cam greoaie. Ambreiajul e destul de tare raportat la tot ce am mai condus pana acum, dar prinde relativ jos si nu patineaza asa ca nu imi fac probleme.
Telescoapele spate sun putin uzate, dar ziceau la reprezentanta ca nu trebuiesc inca inlocuite si masina nu e lasata de spate asa ca nu imi bat inca capul.
Un senzor care regleaza nivelul farurilor e defect si luminez cerul noaptea, asa ca am evitat sa umblu noaptea cu ea pentru a nu fi injurat de toti participantii la trafic.
Trapa este deosebita si cruise control-ul foarte util.
Am "rasfoit" ceva pdf cu cartea masinii dar era varianta americana si mi-a creat unele nelamuriri. Vreau sa va intreb daca masina dispune de hill asist, pentru ca in cartea repsectiva zicea ca da, la bord se aprinde becul cand pun contactul si apoi se stinge cand proneste motorul, dar nu pare sa functioneze.
Nu stiu ce altceva sa mai scriu si nici nu vreau sa va plictisesc cu o descriere prea lunga.
Sa ne vedem cu bine prin trafic.