find a shell near meFapt :
24.05.2019 ploaie torentiala in Buc si Ilfov .Din cauza de romanisme (constructii in calea apelor pluviale ..etc ) pe mai multe strazi apa a ajuns la aprox 1,3-1,5m
Printre zecile de masini,XV-ul nostru parcat, unde a intrat apa pana la cotiera .Cand apa a inceput sa se retraga am deconectat bateria si a doua zi am luat XV-ul pe platforma ducand-ul la SMT in curte .Dupa cateva zile a venit inspector de la asigurator si a cerut constatare pt evaluare.Atunci s-a si pus contactul si bordul a reactionat ok .S-a inceput desfacerea masinii pt a avea acces la calculatoare,cabluri etc .Desi expertiza nu s-a terminat ni s-a comunicat ca exceptand un calculator de airbag toate celelalte calculatoare comunica intre ele .S-a introdus si o sonda cu camera in motor(un fel de endoscop ) si ni s-a spus ca are rugina in interiorul lui .Azi sunt in situatia in care astept un verdict oficial al SMT catre asigurator sa vedem daca va fi declarata dauna totala sau nu .Neoficial,cei ce lucreaza acolo ne-am spus ca nu mai merita reparata ..
Eu m-as incrancena sa pastrez epava sa o repar ,XV –ul imi place mult si rulajul lui este mai mic de 40 000 km
Nu stiu incotro s-o apuc ,va rog ajutati-ma cu pareri,sfaturi !