Dau si eu un ochi pe aici si zic ‘hai sa sarim de 50 mii vizualizari’
Reminder : acu’ fix 1 an masina inundata pana la cotiera,apa in motor,rezervor alea-alea si dusa imediat la SMT sperand intr-o salvare imediata dar apucandu-se de ea (desfacut,scos apa..etc) dupa minim o luna,timp in care a zacut in curtea lor si clocindu-se la propriu cu apa inauntru si geamurile inchise la temperaturi de peste 25 de grade.
Sfat prietenesc catre orisicine: patesti asa ceva,imediat te apuci sa scoti apa,s-o usuci s-o salvezi intr-un fel nu astepti cu fundu’ pe camasa ‘lasa,am Casco’ ca aia se trag pe cur sa aibe acceptul asiguratorului sa nu ramana in paguba cu constatarea,asiguratorul n-are nici un interes sa demareze si sa finalizeze dosarul curand ca inseamna dat bani si aici merge la termene maximale (apropos,voi ati verificat vreodata termenii si clauzele unui contract Casco?-eu,recunosc,nu)
Nu ma intrebati de Dusterul cumparat de backup(zero km) pana rezolvam XV-ul ? Tech Road echipare,cusaturi rosii,Android,prize 12V bancheta spate,150 bhp?
Va zice toata lumea “cel mai bun raport calitate-pret “ si daca tu cumperi Subaru te intreaba lumea “de ce costa atat,ce are in plus fata de un Duster la douajdemii ? “
Daca va ‘inghesuie’ lumea cu intrebari d’astea sa apelati la mine sa le spun :
“Quaie,stiu ca ‘e la fel toate’dar daca tragi de volan la 130 ai scapat de facturi si greutatiile vietii si-I schimbi timoneria la 1800 km..repet.. unamieoptsutefuckingkm !!! “
Oare exista vreo curiozitate referitoare la XV-ul inundat acum fix 1 an,24 mai 2019?
Ce ziceti,s-au adeverit temerile unora cum ca sunt sanse mari sa apara ‘bucurii’ ulterioare gen erori si alte dude?
Imi cer scuze pentru limbajul folosit,daca exista feedback revin.