Masina lasata pe trotuar si gasita tot acolo dar fara carcasa oglinzii din dreapta Poanta e ca eu ma tot uit in trafic dupa "Subare "da' pana acum n-am vazut nici un XV..decat in poze Lovita n-a fost cred..pare neatinsa si n-au fost resturi pe jos ..concluzia mea este ca a fost furata..da' nu asta-i tragedia ...bun..dai comanda la hoti ..unde dreq te gasesc astia ca eu ma chinui sa vad alt Subaru XV
Mda, trist, . Asta e, no comment.
Acu’ sa zic si de bine : in weekend am fost la o balta si ,la iesire ,pt ca pamantul era destul de imbibat cu apa unii au avut ceva emotii ,adica era o mica panta cu clisa si , in fata mea unu’ cu un Xdrive (5-er GT) a cam balbait-o un pic pana sa iasa ..eu chiar n-am simtit nimic parca eram pe asfalt ..jur
Obisnuieste-te cu senzatia, asta e Subaru !!
Eu merg aperoape in fiecare week-end la munte pe dumuri forestiere si mai pe alaturi, si in mai toate plimbarile mele am constatat ca pe unde se baga Suby, mai nimeni nu se avanta (cu exceptia Jeep-urilor Wrangler , Sahara, si Toyota FJ Cruiser care au avatajul de a avea bumperele fata mai inalte si mai subtiri si nu se lovesc de obstacole). Altii cu Honda CR-V, Toyota RAV-4, Toyota Venza, Suzuky ?? , Kia, Ford-uri, etc. ,care s-au bagat pe unde m-am bagat eu au ramas impotmoliti sau inzapeziti, in timp ce eu cu Forestierul am iesit fara` batai de cap. Ba inca i-am mai si tras afara cu shufa. Era de rasul lumii cand pana si Impreza cu garda la sol de doar cativa cm. iesea din mocirla in timp ce alte SUV-uri cu nume nu reuseau sa se scoata singure . Asa ca ceea ce ai patit tu e ceva absolut normal.