Eu din filmuleț am ințeles ca BMW-ul de pe câmp e cu volan pe dreapta.Deci el e mașina agresoare.
Mașina de pe sg nu imi dau seama ce e.Sursa:
http://vremeanoua.ro/ultima-ora-accident-la-sarbi-o-persoana-ar-fi-decedat-sunt-mai-multe-victime-printre-care-si-2-copii-video/Paragraf: Se pare că tragedia s-a produs din cauza unui sofer care conducea o masină cu numere de Vaslui, cu volan pe dreapta, care a efectuat o depăsire, fără să se asigure. În momentul în care a văzut că îi vine o masină pe contrasens, a încercat să revină pe banda sa de mers, dar a tras brusc de volan si a lovit masina cu numere de Vrancea, pe care a vrut să o depăsească initial si care circura regulamentar în fata sa. În urma impactului, masina care a provocat accidentul a ajuns pe câmp, iar cea lovită a fost proiectată pe contrasens si s-a izbit violent de o masină cu numere de Iasi, care circula regulamentar. Impactul dintre autoturisme a fost năucitor. Masinile au ajuns una peste alta si s-au transformat într-un morman de fiare. Soferul masinii cu numere de Vrancea a fost prins sub autoturisme si a murit pe loc.
Ulterior ProTv a oferit alt scenariul care nu arată in ce moment Hyundai -ul a fost lovit din spate. La ProTv in filmări BMW-ul din câmp nu are volan pe dreapta.
La comentariile articolului din link se poarta aceeași conversație, ce jegoși sunt aia care au zis ca BMW-ul e de vina.
Doar ca articolul zice asta din păcate. Cel de la ProTv îl contrazice.