Din pacate trebuie sa ma inscriu si eu in randul celor cu probleme la motor. Ieri la o plecare din rampa (4-5%) in treapta 1 si apoi schimbat in a 2-a s-a blocat motorul. Nici un zgomot pana acolo, masina mergea perfect, nici un zgomot in momentul blocarii, ci doar o senzatie ca si cum ai fi gresit treapta de viteza. Dat la automat nimic, nu invarte. Uleiul la nivelul corect, fara consum fata de acu 4000km cand am facut ultima revizie. Masina are acuma 121200km. Am adus-o pe platforma si maine urmeaza sa o duc la Tubman Cluj. Din ce am discutat cu ei la telefon, ar zice ca ar fi vilbrochenul.
Acuma problema este cam asa:
- eu am luat masina la 82000km din Bucuresti, tipul a facut reviziile pana la 60k km, inclusiv, la SMT si Autokino, dar avand divergente de opinie cu cei de la SMT revizia de 75k km nu a mai facut-o la service autorizat.
- dupa ce am cumparat-o, urmatoarele revizii le-am facut la Tubman, inclusiv pe cea de 120k km, pe care am facut-o pe la 117k km, ca plecam in concediu si depaseam 120k km pana ma intorceam.
Ramane de vazut ce se va intampla, dar tare mi-e teama ca nu se va rezolva pe garantia FHI, din cauza reviziei lipsa din carte.
Oricum prima data trebuie facuta constatarea si apoi mai vedem. Va tin la curent.