Orice iti permite imaginatia.
Uite o istorioara pe subiect:
Am avut un Tico de nou care a venit din fabrica cu geometria aiurea. Pare incredibil dar asa a venit. Practic se vedea si cu ochiul liber ca roata stanga fata era mai aplecata, partea de sus inspre motor si cea de jos iesita catre privitor.
Dupa ce mi-a futat gumele pe fata in 10.000km m-am dus la o geometrie ceea ce pe vremea aia era mare smecherie, gen vino martea ca numai atunci ajunge la service-ul nostru baiatul care stie da faca geometrie etc.
Ma rog, am facut-o in cele din urma, dar cand am dat sa ies din curtea service-ului in bulevard era sa intru in primul stalp pe dreapta. Motivul? Dupa ce am luat dreapta de volan am lasat volanul liber, ca sa revina pe pozitie. Numai ca el n-a mai revenit...
Evident ca m-am intors foc si para, m-am dus inapoi si m-am luat de ei. Si-au cerut scuze, se pare ca a pus unu o lada cu scule si a tensionat nu stiu ce fir (asa era agregatul, intindea ala niste fire pe-acolo intre roti). Au refacut-o, dar de fapt mi-au dat-o inapoi fix cum le-am dus-o initial.
Asa ca in cele din urma am luat un mecanic batran care lucrase pe la Daewoo si in fata blocului am indreptat eu roata. Practic a trebuit sa dau vreo doua ture la un surub pe la ceva acolo dupa roata, nu mai tin minte. Ideea e ca a iesit perfect, dupa lucrare nu mi-a mai halit gumele pana la 84.000km cand am dat-o, nu mi-a tras stranga dreapta, a fost perfecta!