Am fost, am vazut, cum zicea si Tom: "macar avem unde sa ne dam in weekend".
Despre circuit, clar mai este de lucru la foarte multe, inclusiv la siguranta zic eu. Sa dau exemplu: cand a iesit o masina in decor, oficialii de cursa (angajati locali mi s-a parut mie) nu stiau ce sa faca, ce steag sa fluture, nu intelegeau nimic, nu se comunica nimic de la locul faptei etc.
Asteptam tribunele ca sa vedem ceva mai mult de linia dreapta si 2 curbe.
Intrarea la circuit este grava.. pietris peste teren arat. In "parcare" mi se afunda piciorul.
Si ultima chestie negativa este cultura de a merge pe circuit. Nu am sa uit posesorul evo-ului care a venit sa se scuze la Tom ca l-a incurcat pana a iesit in decor. Omul zicea ca nu are rost sa scimbe lichidul de frana daca are furtunase de cauciuc si ca o sa faca asta cand pune furtune metalice, dar o pune de-a latul si se opreste ea, ca de asta e mai bun evo decat subaru, are directia rapida si poti sa franezi cu lateralul...
In fine, eu sunt 0 in materie de circuite, dar tot nu sunt asa inconstient. Ideea e ca trebuie avuta MARE grija, fiindca sunt masini puternice, dar posesorii...
Toate bune si frumoase pana la urma, sper sa ajunga subi meu sa reziste 3 tururi de forta pe circuit si sper sa reusim sa organizam ceva cu tot clubul acolo.
E frumos si e un inceput bun.