Cand am cumparat o nu eram membru subaru si aici sunt discutii libere despre masina,nu pot minti si sunt prea suparat si indignat. Inainte de a o cumpara am discutat cu diferiti prieteni si mecanici,impresii,detalii,sfaturi,despre Legacy,Subaru... Vedeam numai stelute noaptea cat o laudau toti,si.... Am o lista intreaga despre fel de fel de chestii aiurea despre masina asta. Nu vreau sa ma laud dar mi a dat Dumnezeu posibilitatea financiara sa pot schimba masinile cum vreau,si in ultimii aprox 5 ani am avut cam 30 masini,cam toate marcile si acest model(legacy) sincer din toate pct. de vedere, se claseaza undeva pe la mijlocul clasamentului,pe cuvant. Si apropo de siguranta... nu stiu cum este Impreta,dar la Legacy indoi tabla cu un deget,ranforsari in portiere din teava foarte subtire,si o fata de portiera parca e de Cielo. In fine,am auzit ca nu stiu ce face iarna... astept zapada poate se inclina balanta,pana acum numai probleme si nimic care sa ma impresioneze sa spun wow.. singurul lucru care al pot spune este ca am o masina ce iese din acest peisaj plin de mercedes,audi,bmw,vw.