Salut. Am 75000 km,masina a stat cateva luni pe an ca tata era plecat si eu aveam alta masina,acum de cam 2 ani e in intretinerea mea si e cam costizitoare. Sa fie asta rezolvarea cu inlocuirea sondei landa? Ma c-am innebunit masina,mereu la serice adik numai reprezentanta si nici ei nu mai stiu ce sa ii faca,ai desfacut curatat si verificat mai tot. Au sunat si la Bucuresti,au facut ce au zis si aia si dupa verificarea injectoarelor unul imprastia mai mult,adica nu facea perdeaua aia scuipa mai mult. L-am schimbat si cam 1 luna a mers bine,tragea si la ture mici,era o placere sa o conduci. Acum e deranjant,stresant sa o cunduci intre 2000-3000 se chinuie,e sugrumata,da in nas si dupa 3000 zici ca intra "turbo". Tare imi e sa nu fie clapeta de acceleratie si intre turatiile astea sa nu citeasca si nu ii da semnal bun si nu stie ce amestec sa faca
.
In legatura cu sonda 1 m-am uitat cat costacam 5 mil e 5 juma pe Denso.
Dar daaar de ce cand am inlocuit injectorul a mers foarte bine.
Vad ca multa lume a avut problema asta cu intreruptu intrr 2000-3000 si tot nu s-a rezolvat,mecanici si reprezentante in toata tara si nici o rezolvare sau ceva concret.
Marti am programare ma duc o las la reprezentanta si dupaia fug repede la munca,o duc iar pentru o verificare de injectoare si dupaia nu mai stiu nici ei ce sa ii faca.
Multumesc inca odata si sper sa gasesc raspunsul si sa ii ajut pe alti pana nu renunta la aceasta masina...sau sau sa ma ajute cine cu un raspuns care lui ia rezolvat masina