+1 la cursul de pilotaj despre care a vorbit KET, la scoala de soferi inveti 10% din ce trebuie sa stii pentru a conduce o masina, si 70% din legislatie. Cursul de pilotaj te invata sa conduci masini, fie ele FWD / RWD si AWD. Diferenta e ENORMA intre fiecare sistem de tractiune, dupa aia sa nu mai vorbim despre caracterul fiecarui brand de masina care iar difera mult.
Am avut ocazia si privilegiul sa conduc multe autovehicule diferite (cel putin 500) cu diferite dimensiuni, motorizari, tractiuni si puteri, de la 5CP la 500+CP si pot sa spun ca
responsabilitatea la volan e cea mai importanta, daca esti responsabil, poti linistit sa cumperi si sa conduci un STi.
Dupa buget, eu recomand cel putin 1000lei/luna buget pentru intretinerea unui STi, teoretic cel putin, pentru ca o masina intretinuta corect mananca o groaza de bani, exemple sunt si aici pe forum cate vrei.
Tine cont, sa cumperi masina e printre cele mai simple experiente, sa traiesti cu ea poate da adevarate dureri de cap.
Cu tot cu benzina, pe mine ma costa ~1000lei pe luna Forester-ul 2.0x cu care fac cam 15mii km pe an si il folosesc cam la orice, si este o masina care pana acum n-a avut nici o defectiune.
In final, eu iti doresc succes, responsabilitate in trafic, distractie placuta si incearca sa conduci cat mai multe masini, pe oriunde ai ocazia (legal!) si incearca sa gasesti niste circuite unde poti incepe sa conduci si fara permis de conducere pe drumuri publice