Am revenit cu niste updates.
Dupa o luna si vreo cateva zile de la achizitonarea masinii au reusit cei de la autoworld sa imi dea si un certificat fiscal sa imi pot inmatricula si eu masina, cu amenda de rigoare la finante pentru ca nu am declarat-o la timp.
Cu ocazia primirii actelor penru inmatriculare am primit si o copie dupa factura dintre autohaus si aw, au luat masina cu vreo 850 de euro mai ieftin decat mi-au zis mie, desi am intrebat de vreo 2 ori daca nu mai negociaza autohaus-ul. Toata experienta mi-a lasat un gust amar, nu e vorba neaparat de 850 de euro, puteau zice ca ce se negociaza face parte din profitul lor, as fi apreciat onestitatea. Foarte curand nu mai vreau sa aud de autoworld si nu ii recomand la nimeni.
Am ajuns si la Twin Motors pentru revizia de 60.000 km, acolo am fost foarte placut surprins. Am primit toate informatiile pe care le-am cerut, am fost tinut la curent cu operatiile suplimentare care trebuie efectuate (au trebuit inlocuite si placutele de frana pe spate si ceva bucse), am primit recomandari cand am avut nevoie de ele si pe deasupra mi-au dat masina spalata. Am fost foarte multumit de colaborarea cu ei si ii recomand cu placere.
Costul reviziei a fost undeva pe la 1500 RON. Pe langa chestiile normale au mai fost schimbate placutele de frana spate, ceva bucse pe spate, uleiul in diferentiale si in cutia de viteze.
Ca planuri de upgrade in viitorul apropiat sunt aparatorile de noroi pe care le-am comandat deja si niste plase pentru portbagaj care vreau sa le comand in US unde sunt la jumate de pret. Si lunile viitoare scuturile metalice.