Salutare, de prin 2011 sunt posesotul unui blob eye, ma gandesc sa imi pun un zambet pe fata si dece nu sa ii prelungesc viata acesteia....
Modelul meu TS, are ca motorizare un ej16 sohc, cu o putere de 98 cai, fapt ce il face nu tocmai economic sau fun de condus.
Din nefericire pentru mine nu imi permit un wrx dar nici nu as vrea altceva, asa ca ma gandesc serios la un swap cu ej20 si doresc sa aflu mai multe despre asta....
Acum vin intrebarile:
Este legal? Din informatile dupa siteul RAR, observ ca sunt permise cresteri de putere de pana la patruzeci la suta iar o asemenea schimbare ar insemna o crestre de mai bine de suta la suta, deci.....
Alta varianta ar fi (vazuta pe youtube pe la noi...) dotarea acesteia cu o tubina, nu prea sunt incantat de ideia asta, desii ar fi mai ieftina banuiesc ca ar implica doar costul unei evacuari wrx turbina si ecu, dar cu o crestere mica in putere fara a modifica compresia(asta in sepranta ca ar exista alte pistoane), deasemnea banuiesc ca internele, in special aambielajul nu ma lasa spre ind rum spre casa.
Alte intrebari ar fi:
1: cutia de viteze dupa TS este cumva compatibila cu alte motoare?
2. eu am frane tambur pe spate, cele pe disc sunt cumba bolt on?
3. Scotocind pe ebay imi fac cu ochiul ceva motoare din UK, forester ej20 pe la 2000lire..... e best buy?
Multumesc pentru atentia acorda si tin sa sublieniez ca scopul acetui topic nu este de a ma convinge sa imi cumpar alta masina