Salutare!
Desi am acris despre masina in diferite postari pe forum, am remarcat canu am prezentat o inca.
Am achizitionat o de noua in 2007 prin Radacini si m am bucurat tare cand a iesit din garantie. Am putut sa i pun si schimb consumabilele asa cum am vrut.
Intre timp am facut aproape 80k impreuna si pot spune ca sunt inca incantat de masina. Este asa cum am asteptat.
Nu au fost probleme majore pana acum, insa ar fi cateva aspecte la care nu ma asteptam asa cum urmeaza:
-pierdere de putere inexlicabila pana acum pe care am pus o pe seama combustibiluli, senzorului de oxigen sau asa fac toate!!!
-rugina la suportii metalici ai scaunelor
- zgomot la rulare la viteze mari probabil din cauza formei
-anumite componente greu de gasit cum ar fi evacuarea.
Nu am adus modificari masinii,
Intentionez sa fac upgrade la sistemul de franare spate de la tamburi la discuri. Deja am schimbat discurile fata cu EBC uri si greenstuff, conductele flexibile cu unele cu acoperire metalica dar fara un rezultar spectaculos.
Am mai schimbat si parbrizul pe casco aprox. 4800 lei, doua bucse la bascula fata, si cam atat.
In general satisfacut de calitatea pieselor de origine.
Cam atat pana acum, urmeaza trecerea de la tambur la disc, sper sa am o imbunatatire evidenta a franarii care in prezwnt este nesatisfacatoare si evacuarea care a cam ruginit intre timp.