Salutari tuturor,
Avand in vedere ca sotiei nu-i place alta masina decat padurarul ei (apropos de femei, toate prietenele (vreo 5) care conduc Subaru SG sunt incantate si nu mai vor altceva) si ca binecunoscuta taxa de mediu ne reduce valoarea de re-vanzare nejustificat de mult, am luat decizia sa ii facem o cosmetizare substantiala, ceva cam cum a facut mvilt prin 2012. As avea cateva intrebari, sper sa ma puteti ajuta:
- ma intereseaza niste cauciucuri 215/60/16 care sa nu fie doar de sosea, dar nici AT-uri. Ideea sa sa fie bune pe asfalt (chiar daca nu exceptionale), dar sa pot totusi avea aderenta in off-road usor. Singurele care le-am gasit sunt Michelin Latitude tour HP si Continental Cross Contact LX2. A avut cineva experinete cu aceste cauciucuri si care este feedback-ul. Sau daca stiti alte cauciucuri pe aceaasta dimensiune, care ar putea indeplini cerintele mentionate.
- cat costa o re-vopsire profi la jante (cu sablare etc). Stiu ca s-a mai scris despre asta, insa informatia e disipata si n-am gasit thread-urile respective. Eventual daca a facut cineva asta in Brasov, unde si cu ce rezultate.
- cat poate costa o vopsire exterioara de calitate, cu cuptor de uscare etc (adica profi).
- cat poate costa o terasonare/izolare (nici nu stiu care e termenul corect) a masinii pe dedesubt ? Daca sunt ceva detalii la care ar trebui sa fiu atent in mod deosebit, zone sensibile etc.
- si-a retapitat cineva scaunele cu ceva material textil de calitate si, daca da, cat a costat ? Stiu ca cineva a facut asta cu piele, insa eu vreau neaparat textil, nu prea ma impac cu pielea. Pentru o retapitare de calitate, evident ca duc scaunele oriunde ar fi nevoie, dar ar trebui sa fie materiale textile pentru auto, sa nu arate ca sofa din sufragerie:).
Multumesc si sper ca nu sunt prea multe intrebari deodata.
Florin