Salut
Dupa lupte seculare care dureaza de multa vreme, sunt fericitul posesor al unui Subaru Forester Boxer Diesel.
Deocamdata n-am avut parte decat de drumuri scurte, o saptamana a stat fara numere, asa ca nu am multe de zis.
Masina a venit din Germania, are 60 K, din septembrie 2011, cu revizia de 60k abia facuta.
Ce imi place la ea, se conduce destul de usor pt un SUV. Spatiul interior e destul de mare, iar in parcare nu ocupa 2 locuri :-).
Ce nu imi place - cand asfaltul e mai prost, se aude un trancanit in spate, probabil plasticele de care am tot citit ca fac probleme.
Si acum o lista cu intrebari:
1. Masina are inchidere centralizata, dar nu ridica geamurile. Se poate face ceva din soft sau merge sa-i montez o alarma? La fel, ceva care sa inchida automat trapa exista?
2. Cum vad daca e model MY11 sau facelift-ul MY11.5? Are ceasurile de bord de culoare rosie, nu stiu daca conteaza sau nu.
3. La dotari are si Xenon, dar se pare ca nu stie sa faca autoleveling, care in zilele noastre e cam obligatoriu. Exista ceva asemanator la acest model?
Daca vremea o permite, o sa va plicitisesc week-end-ul asta si cu niste poze.
Merci