Stiu ca a mai fost o discutie sau cauta cineva sa cumpere/inchirieze, dar nu avem un subiect despre aceste cutii.
Cum vine iarna si este posibil sa plec cu subaru la un drum mai lung, cu 4 adulti si o galushca de cateva luni, inseamna din start ca nu imi ajunge spatiul pentru bagaje. Asa ca am inceput sa ma uit dupa cutii, dar sincer nu stiu o multime de lucruri.
Am pus ochii pe asta:
http://www.portbagajeauto.ro/cutii-portbagaj/thule-pacific-100-dual-side.htmlDar mai sunt multe intrebari la care nu am raspuns.
1. Nu am vazut nicaieri mentionate vitezele maxime pentru orice tip de cutie de genul asta. Am citit undeva ca ar fi standard 130km/h. Adevarat?
2. Ce alte accesorii mai sunt necesare? Sunt aproape sigur ca mereu mai trebuie sa iei ceva ce nu vine la pachet.
3. Se pot monta pe orice tip de bare? Merg pe cele transversale originale de la Subaru?
Alte sfaturi? Daca nu se umple cutiea, cum recomandati aranjarea (spre spate, fata, uniform, spre centru) si exista oare incluse elemente de securizare (acele chingi care apar in video) sau se cumpara separat?
Motivul pentru care vreau sa cumpar si nu sa inchiriez este pentru ca o sa fie probabil imprumutata prin familie. Si tata se tot gandea sa cumpere asa ceva, deci probabil ca o sa o vrea din cand in cand. Cum Impreza este destul de mica si cu limitare la 50kg, cred ca ceva la un volum de 300l este super ok. M-am uitat mult la greutatea proprie sa fie cat mai mica, astfel incat sa nu fiu foarte limitat la ce pun in ea. Exista variante mult mai ieftine, dar pe la 19kg masa proprie (fata de 12), ceea ce inseamna ca o manevrez mai greu in primul rand, ca oricum nu o sa pun ceva greu in ea sa zic ca depasesc sarcina de 50kg.