Vanzari:
Experienta cu SMT mi-a lasat un gust de tiganeala si turceala de bazar. Dintre toate problemele de negociere cu SMT, va dau un singur exemplu: am intrebat cum se procedeaza daca odata cu achizitia vreau sa montez o alarma Viper 5902 completa si mi-au raspuns ca nu se poate monta alarma la ei, iar daca umblu cumva la electronica pentru a o monta in alta parte, cel care o va face va trebui sa preia INTREAGA GARANTIE A MASINII. Pentru o alarma de 30 mils RON, trebuia Falcon sa preia garantia de 35 mii EUR. Halucinant. Cum am insistat ca asa ceva nu e normal, omul de la vanzari mi-a spus ca "va face tot posibilul" sa rezolve aceasta problema, ceea ce mi-a si confirmat ulterior pe email: se poate monta si nu pierd garantia (inca mai am emailurile). Si eu sunt om de vanzari, insa stilul asta de a "trage" de fiecare chestiune doar ca sa ai senzatia ca ai castigat ... praful de pe toba, m-a determinat sa intreb si in tara.
In concluzie, desi poate ca dateam cateva sute de eur in plus ca sa nu bat drumul pana la Auto Kino, pana la urma l-am luat pe Foreste, chiar mai ieftin, de la Brasov.
Service:
Pana acum nu am avut decat doua interventii la ei in service, ambele rezolvate ok.
Tehnic vorbind nu am ce sa le reprosez momentan. Desi NU mi-a placut faptul ca nu mi-a zis nimeni ce urmeaza sa schimbe la revizia de 5k si m-am trezit direct cu factura de 600 RON.
O sa incerc sa merg in service pe cat posibil informat asupra operatiunilor ce urmeaza sa fie efectuate. Nu de alta dar comunicarea e deficitara ca la majoritatea celorlalte marci dealtfel.